Фен на Ким Кардашиян се оля с увеличаването на задника и си докара некроза! (СНИМКИ 18+) – БЛИЦ[ad_1]

Фен на американската светска лъвица Ким Кардашиян и на пластичната хирургия си направи операция за увеличаване на задните части и си докара некроза. Въпреки преживяния кошмар, младият мъж смята съвсем скоро отново да легне под ножа, съобщава "Дейли мейл".

Джордан Парк от Дъдли, Великобритания, се подложил на операция по стягане и увеличаване на задника в клиника в Истанбул, за която платил 8,5 хил. паунда. След нея обаче 27-годишният британец два месеца се лекувал от некроза, която развил след интервенцията.

"На дясната ми буза се появи дупка, пълна с гной. През нея се виждаше импланта. Болката беше направо нетърпима, наложи се да взимам антибиотици ", споделя той.

След като дошъл на себе си, отишъл в друг турски град – Измир, където платил още 5 хил. паунда за увеличаване на задните части с мазнина, изсмукана от коремната област.

"Можех да умра, защото некрозата застрашаваше живота ми. Но това не ме спря да си направя още една операция ", заявява Джордан.

Той обяснява, че е решил да направи интервенцията зад граница, тъй като на Острова пластичните хирурзи му отказали такова драстично увеличаване на задника. А за клиниката в Истанбул имало много добри отзиви.

За последните осем години Парк се е подложил над 80 пластични операции и козметични процедури, за да заприлича на кумира си.

Разкрасителните процедури му стрували над 130 000 паунда. Сега той смята да си направи такова дупе, че да накара Ким Кардашиян да завижда. Без значение на колко още процедури ще трябва да се подложи.

Превод: БЛИЦ

[ad_2]
Source link