Bayern z rekordnim dobičkom, drugo leto prenova ekipe?[ad_1]

Munchen – We do not know about Bayern, but they are not a member of the company, but they do not know what they are doing, but they do not know what they are doing. Tudi letos poleti so bolj malo trgovali in tako ustvarili 22 milijonov dobička, skupno so ustvarili 657,4 milijona evrov prihodkov.

»About Bayernu smo lahko še enkrat zelo zadovoljni z dosežki v finančnem letu 2017/18. Lani smo imeli dobro tekmovalno season, dobro pa je bilo tudi poslovanje. If you have been so successful, you will have a trio delo uprave in vseh, but you will not be disappointed, "he said. Karl-Heinz Rummenigge.

A le številke navijačev zagotovo ne bodo zadovoljile. Letos je Bayern daleč od najboljših predstav iz minulih sezon, v Bundesligi en Borussia Dortmund pobegnila in za nameček dobila še derbi z Bavarci, ki bodo v spomladanskem delu morali zaigrati precej bolje, če želijo vsaj upati na nov naslov nemških prvakov.

Vodstvo kluba se že nekaj let trudi, da bi pomladilo ekipo, a jim en kar nekaj potez spodletelo. Kingsley Coman ima nenehno težave s poškodbami in zato še ni uspel na levem krilu nadomestiti Francka Riberyja, tudi Thomas Muller What do you want to do? Do not let you know what you're doing, kot je denimo v šampionski sezoni 2013, ko so Bavarci slavili v link prvakov.

Prav zato at Rummenigge že pred letošnjo season zelo jasno napovedal, da so v klubu prihranili nekaj denarja, s katerim bodo naslednje poletje krenili v lov za zvezdniškim igralcem. Na vrhu liste želja naj bi bil Antoine Griezmann, omenja se še nekaj imen, tudi Paola Doubalo, at vs. v Munchnu ponavadi tako, da prestopi, o katerih se govori največ, padejo v vodo, vodstvo pa realizira tiste, na katere večina javnosti sploh pomislila ni.

[ad_2]
Source link