Tuesday , July 23 2019
Home / bulgaria / Мъжът, заплашил Борисов, пострада тежко – Новини от България

Мъжът, заплашил Борисов, пострада тежко – Новини от БългарияОператорът Теодор Николов от Варна е пострадал при пожар заради газова бутилка. Наскоро той беше арестуван, тъй като отправи заплахи за живота на премиера Бойко Борисов във Facebook.

Мъжът е с над 50% изгаряния и за живота му има опасност, съобщи негов приятел в социалната мрежа, цитиран от "Дарик". Той отправи апел за кръводаряване, като желащиете могатия център в болница „Св. Анна ”.

Инцидентът, при който Николов пострада, е станал тази сутрин. Той е бил транспортиран в болница с изгаряния по лицето и ръцете. Пристигналите в жилището му на улица „Генерал Попов” пожарникари са констатирали, че има изтичане на газ от бутилка с панел, използвана за отопление. Предполага се, че Николов се е опитвал сам да гаси пламъците.

На 26 март фотографът публикува снимка и клип с пушка, която прилича на снайпер. Те бяха придружени с текста: „Бойко, тебе ще те отстрелям безплатно! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец! ”.

Николов беше задържан за денонощие, а Районната прокуратура във Варна образува срещу него досъдебно производство за закана с убийство.

Теодор Николов беше и един от активните протестиращи сеза комите заствията с камерата си. Той е един от последните варненци, които са видели Пламен Горанов, преди да самозапали пред общината.

Варна /
България


Source link