Index – Gazdaság – Fél tucat cég került Mészáros bizalmasához SimicskátólAz Index is megírta, hogy Vörös Józsefhez került a korábban Simicska Lajos tulajdonát képező közterületi reklámcég, az Euro Publicity Kft. A Hvg.hu cikkéből most az is kiderült, hogy nem csak ez a reklámcég, hanem négy másik azé a Vörös Józsefé lett, aki Mészáros Lőrinc bizalmasa. Vörös képviselte Mészárost korábban egy földárverésen, illetve ő a jogi elnöke a felcsúti fociakadémiát működtető alapítványnak is, de rajta volt azon a magángépen is, amellyel az oligarcha és társai utaztak a Chelsea-Vidi mérkőzésre.

Októberben egyedüli részvényessé vált a Mezort nevű agrárcégben, amelyben részvényes volt korábban Simicska Lajos és felesége, illetve Nyerges Zsolt is. November elején pedig kiderült, hogy Vörös érdekeltségébe került az Euro Publicity mellett a a Pro A Kft. It is Pro B. Kft, a B-Reklám Kft., a Megapolis Media Zrt, a Publimont Kft, az A Plakát Kft is a Mundus Invest Zrt. is.

A Pro A is Pro B, and 70% of them, including Tulajdonrésszel rendelkezett Simicska Közgépében, a Megapolis Media pedig Az to a friend, Amelyhez and Magyar Nemzet are Lánchíd Rádió kiadója is tartozik. Vörösnek elég jó szériája van, mert felügyelőbizottsági tag lett a villamos energia elosztásáért felelős Mavirban is.


Source link