Kek namignil, da bo kmalu vse jasno #video[ad_1]

Slovenska Nogometna representative of nonproductive stock 2018 leak, katerem izpadla iz lige C lige narodov, sklenila z remijem v Bolgariji. Nogometna zveza Slovenija is not a native of New Zealand, Simon Rožman, who is ready to get started, from bi bil Matjaž Kek, ki že dalj časa kotira kot prvi favorit, posrečen in primeren izbor. Stanovski colleagues Domžal verjamejo tray, from Slovenia Slovenija zaigra na Euru 2020.

Slovenija išče novega selektorja. Obstaja možnost, da bi poslanstvo na vročem stolčku nadaljeval Igor Benedejčič, Ki kot začasni selektor Slovenije še ni izgubil, po drugi strani pa je res, da tudi še ni zmagal, a je manj verjetna. Tega se zaveda tudi Primorec sam.
Igor BenedejčičSportSelektor se še naprej otepa drznega scenarija, ampak …
comment:

1delitve:
19Prihaja obdobje, v katerem vodstvo krovne zveze na čelu s predsednikom Nogometne zveze Slovenije Radenkom Mijatovićem razmišlja o pomembni odločitvi. Komu zaupati odgovorno vlogo?

Kek uživa podporo javnosti

Največji favorit je Matjaž Kek. Nekdanji selektor, zadnji, ki en Slovenijo popeljal na veliko tekmovanje (SP 2010), se o tem resno pogaja z zvezo. Ko smo nanj v začetku tedna naslovili prošnjo za intervju, nam je sporočil, da bo treba počakati še nekaj dni.


Kdo naj bo selektor slovenske nogometne reprezentance?


Nam je s tem dal vedeti, da se bliža veliki trenutek, ko bo vse jasno in se bo Mariborčan vrnil na položaj, ki ga je nazadnje opravljal pred sedmimi leti, nato pa se z izjemnimi dosežki zapisal med nesmrtne še na Reki? Glede na podporo, ki jo uživa v anketah, bi se slovenska javnost takšnega razpleta zelo razveselila.

Po poročanju slovenskega športnega dnevnika Ekipa SN, ki nima uradne potrditve, at Kek že sklenil dogovor s krovno zvezo. NZS bi lahko rating novice selector jognosti javnosti and kmalu.

Anketa Planet TV or represent in selektorju med trenerji 1. SNL:

And what is it, what is the morality of the selection of Slovenia? Strateg vodilnega Maribora Darko Milanič sporoča, da mora biti to nekdo, ki bo znal javnosti, zlasti pa igralcem dati pravo sporočilo, kako lahko Slovenija pride do dobrih rezultatov.
Igor BenedejčičSportEdini, ki ni izgubil, pa bo odšel. Nezaslišano!
comment:

1delitve:
55Najmlajši trener v 1. SNL Simon Rožman je prepričan, da bi bil Kek posrečena rešitev. '' V preview at že pokazal, kdo in and je. Gre za izjemen profil selektorja. Verjamem, da bo NZS razmišljala o tem, da postavi slovenskega selektorja, ki zna ob sebi zbrati primerne ljudi, '' je v anketi za Planet TV odvrnil ambiciozen strateg Domžal.

Milanič: To no more biti tragedija
Darko Milanič je padec Slovenije v ligo D ocenil kot točko, ob kateri se moramo zamisliti.


Darko Milanič je padec Slovenije v ligo D ocenil kot točko, ob kateri se moramo zamisliti.
Photo: Morgan Kristan / Sportida

Slovenska represents at po zadnjem mestu v četrti skupini lige C padla v najnižji rang tekmovanja. Slabše od tega ne gre, Slovenija pa bo v naslednji izvedbi lige narodov v ligi D igrala proti (naj) slabšim reprezentancam Evrope. Je to tragedija za slovenski nogomet?

'' To no more biti tragedija, ampak točka, ob kateri se mora človek enostavno zamisliti in ne ponavljati storjenih napak, '' pojasnjuje Milanič, trener Celja Dušan Kosić dodaja, kako in tragedija prehuda beseda, saj je v nogometu tako kot na sploh v športu mogoče prav vse, da pa je Slovenija dosegla neuspeh.
Slovenija Norveška League Narodov "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/19/07/1505d90ce4d05b87111e-slovenija-norveska-liga-narodov.jpegSportSlovenija tako slaba, da si deli prvo mesto z Nemčijo
comment:

1delitve:
9Rožman padec v leigo D doživlja kot svojevrstno dobro znamenje. '' To get an opponent, let's know how to connect Navigation. It's worth getting new new positive Zgodba, what is the temeljila na strokovnem delu, '' at izpovedal željo 35-letni Štorčan.

Kosić: Liga narodov nam je odprla oči
Dušan Kosić se je v karieri največ naučil iz porazov.


Dušan Kosić se je v karieri največ naučil iz porazov.
Photo: Urban Urbanc / Sportida

Kdo pa je glavni krivec za nastali položaj, ki ne more biti v čast slovenski izbrani vrsti? Mure tray Before Šimundža do not see me, give him a shout in.

'' Verjamem, da za rezultate slovenske reprezentance odgovarja več ljudi. Vsak naj v želji, da bi bilo čimprej bolje, prevzame svoj del odgovornosti, '' sporoča Mariborčan, ki bo v petek s črno-belimi v pravi prvoligaški poslastici, do torka je bilo prodanih že šest tisoč vstopnic, gostoval pri Olimpiji. Morda si bo dvoboj v Ljubljani ogledal tudi prihodnji slovenski selektor, morda bo na tribunah tudi Benedejčič, ki je reprezentance popeljal do remijev z Norveško in Bolgarijo.
Miha Zajc "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/c0/de/857807b79cbab9884d68-miha-zajc.jpegSportNajboljši strelec in asistent Slovenije, ki ga je za sabo pustil prejšnji selektor
comment:

1delitve:
63'' Vedno je na udaru selektor. Tako kot trenerji v klubih, ko ni rezultatov, '' dodaja trener Triglav Dejan Dončić, ki verjame, da slovenska representational sposobna iti na evropsko demonststvo. '' Igralci so tega sposobni, mora pa biti pozitivna klima, '' pravi strateg edinega gorenjskega prvoligaša, ki ga je pred leti vodil Dušan Kosić. '' Seveda, zakaj pa se ne bi Slovenija uvrstila na EP 2020? Imamo kakovostne igralce, leiga narodov pa nam je odprla neke oči. Sam vem, da se največ naučiš iz porazov, saj si pripravljen spreminjati stvari. ''

Šimundža je optimist, škarje in platno v rokah Mijatovića
Simon Rožman verjame, da Matjaž Kek zelo primeren Candidat za novega selektorja, Ante Šimundža pa je pojasnil, zakaj verjame v udeležbo Slovenije na EP 2020.


Simon Rožman verjame, da Matjaž Kek zelo primeren Candidat za novega selektorja, Ante Šimundža pa je pojasnil, zakaj verjame v udeležbo Slovenije na EP 2020.
Photo: Sport

Da bi lahko Slovenija po neprepričljivih nastopih v ligi narodov zažarela v lepši luči v kvalifikacijah za EP 2020, žreb skupin bo 2. decembra v Dublinu, sta prepričana tudi trenerja Maribora in Mure.

'' To je stvar, ki je ne smemo v nobenem trenutku opustiti, '' o morebitnem nastopu Slovenije na bližajočem se Euru razmišlja Milanič, njegov nekdanji pomočnik v Ljudskem vrtu Before Šimundža pa je pojasnil, da to verjame iz preprostega razloga, ker so imeli slovenski nogometaši v zadnjem obdobju ogromno težav s poškodbami in odpovedmi.
Igor Benedejčič "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/2c/74/682014a286fe1e0fd131-igor-benedejcic.jpegSportS prstom so sramežljivo pokazali na Igorja Benedejčiča
comment:

7delitve:
16'' Verjamem, da bo novi selektor, kdorkoli pač bo, to povezal v celoto, ki se bo borila za nastop na Euru, '' je optimist nekdanji slovenski representant in napadalec Maribora.
Kako se bo odločil predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović?


Kako se bo odločil predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović?
Photo: Vid Ponikvar

Zdaj je na potezi vodstvo NZS. Radenko Mijatović bo moral nabor kandidatov za novega selektorja v kratkem skrčiti na enega, nato pa javnosti sporočiti težko pričakovano ime, saj se marca prihodnje leto začnejo kvalifikacije za EP 2020, že v začetku decembra pa bodo znani tekmeci Slovenije. Give yourself the lahko nad stavbo NZS na Brdu about Kranju že kmalu pokadil beli dim, so namignile že besede prvega favorita Keka …
Švedska, Rusija "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/98/c6/44d36a8c12074901db87-svedska-rusija.jpegSportŠvedi v league A, Srbi in Škoti v league B
comment:

3delitve:
35Josip Iličić "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/3e/f2/5a8436f4c765a3cb5251-josip-ilicic.jpegSportČe Slovenije ne bo na euru 2020, bo pomahal v slovo #video
comment:

2Marco da Silva "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/fd/25/8df911cbd3b4ab096836-marco-da-silva.jpegSportPozor, v Ljudski vrt messenger frank mojster video


Virgin Van Dijk "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/ec/47/9378262a8aea40b16e01-virgin-van-dijk.jpegSportVeliko srce nizozemskega junaka, ki je tolažil sodnika in pomagal declici #video
comment:

1delitve:
284Srečko Katanec "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/59/b9/f23af0be676bede2fe5d-srecko-katanec.jpegSportSrečko Katanec še čaka na prvo zmago
[ad_2]
Source link