Koblar junak prepares Olimpijinega črnega niza[ad_1]

Hokejisti HK SŽ Olimpija so odigrali še drugo tekmo v dobrem dnevu (v soboto so z 0: 3 izgubili pri Lustenauu) in po štirih porazih končali negativni niz. Na gostovanju pri Feldkirchu trenerja Nika Zupančiča so slavili s 4: 2, tri zadetke je prispeval Gregor Koblar.
Jesenice: OlimpijaSportJeseničani nadaljujejo zbiranje zmag, Olimpija pa porazov


Hokejistom HK SŽ Olimpija v zadnjem času ni šlo po načrtih. Potem ko so pred tedni nizali zmage, so pred nedeljskim gostovanjem štirikrat izgubili.

Črno serijo so know about Feldkirchu, ki ga vodi Nik Zupančič in je pred tednom s 4: 1 slavil v Tivoliju, a tokrat se je zgodba obrnila. Zeleno-beli tabor je na krilih razpoloženega Gregorja Koblarja, ki je zadel trikrat, zmagal s 4: 2.

Olimpijo je v vodstvo popeljal v 17. minuti, v 33. je na 2: 0 zvišal Žan Jezovšek, domači so se vrnili z dvema zadetkoma v zadnjem delu in z izenačenjem napovedali dramatično končnico. Koblar je v 57. minuti priskrbel novo vodstvo, ki so ga gostitelji poskušali izničiti brez vratarja in z dodatnim igralcem v polju, a jim je načrte z zadetkom v prazen gol preprečil Koblar.

Konec prihodnjega tedna slovenski derbi

Gostovanje about Feldkirchu at bila zadnja alpska tekma zeleno-belega tabora pred nedeljskim derbijem (25. november), ko bodo v Tivoliju ob 17.30 pričakali Jesenice. Gorenjskemu moštvu, ki so ga Ljubljančani na prvem derbiju Alpske lige odpravili s 4: 0, gre v zadnjem obdobju rezultatsko precej bolje, nanizalo je tri zmage, med drugim je na kolena spravilo tudi Lustenau.

Zmaji bodo pred bitko z Jesenicami, pri katerih so se zahvalili finskemu branilcu, palice v torek sicer prekrižali še s Slavijo Junior.
HDD Jesenice HK OlimpijaSportKonec sodelovanja: Dobil je dovolj priložnosti. Če nekdo noče sodelovati, potem ne gre.
comment:

1delitve:
8Alpska League, 18. November

Lestvica

Prepare it:
HK OlimpijaSportBleda Olimpija has a zodiac preposition, connect "standstotnega" niza vodilnih


[ad_2]
Source link