Končno ga je spremenila: Hailey ni več 'Baldwin'[ad_1]

Manekenka Hailey Baldwin se je pred dobrima dvema mesecema poročila z glasbenikom Justinom Bieberjem, njuni oboževalci pa so se ves čas spraševali, kdaj bo tudi uradno prevzela možev priimek. Zdaj at presenetila s spremembo priimka na svojem Instagramu, kjer jo lahko najdemo kot Hailey Bieber.

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/>

Ni več 'Baldwin'PHOTO: Profimedia

<span innerhtml = "

21-half-dimensional Hailey Baldwin vsekakor nosi priimek, ki je precej prepoznaven v svetu slavnih in s katerim si je do sedaj uspethe zgraditi precej zavidljivo career v modnih vodah. Baldwinova se je pred dobrima dvema mesecema poro & # 269; ila z glasbenikom Justinom Bieberjem, obo & # 382; evals what you want to do, it's worthwhile to do it for you to do it. Na dru & # 382;benih omre & # 382; jih, kot sta Instagram in Twitter, smo jo namre & # 269; & # 353; e vedno lahko poiskali kot 'Hailey Baldwin'.

Pred nekaj urami en presenetila s spremembo priimka, saj se je kon & # 269; no odlo & # 269; ila prevzeti mo & # 382; ev priimek. Tako jo po nove najdemo pod imenom in priimkom 'Hailey Bieber'.

"class =" ng-star-inserted ">

21-half-dimensional Hailey Baldwin Vsekakor nosi priimek, ki je precej prepoznaven v Svetu slavnih in s katerim si je do sedaj uspela zgraditi precej zavidljivo kariero v modnih vodah. Baldwinova se je pred dobrima dvema mesecema poročila z glasbenikom Justinom Bieberjem, oboževalce pa je presenetilo dejstvo, da je njen priimek tudi po poroki ostal nespremenjen. Na družbenih omrežjih, kot sta Instagram in Twitter, smo jo namreč še vedno lahko poiskali kot 'Hailey Baldwin'.

Pred nekaj urami presenetila s spremembo priimka, saj se je končno odločila prevzeti možev priimek. Tako jo po nove najdemo pod imenom in priimkom 'Hailey Bieber'.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

<span innerhtml = "

Zakonca Bieber is kljub mladosti, zgodnji in nepri & # 269; akovani poroki ter uspe& # 353; nima karierama & # 353; e vedno vedeta, kot bi bila popolnoma sve & # 382; e zaljubljena. Njuna ljubezen je zrasla iz dolgoletnega poznanstva, saj sta se zvezdnika spoznala & # 353; e kot najstnika. V svojem prostem & # 269; asu sta vedno skupaj, ve & # 269; krat pa sta opa & # 382; ena med po & # 269; etjem popolnoma preprostih in vsakdanjih stvari, kot so sprehodi, obedovanja v restavracijah s hitro hrano, spro & # 353; & # 269; anje na pija & # 269; i in podobno.

"class =" ng-star-inserted ">

Zakonca Bieber is kljub mladosti, zgodnji in nepričakovani poroki ter uspešnima karierama še vedno vedeta, kot bi bila popolnoma sveže zaljubljena. Njuna ljubezen je zrasla iz dolgoletnega poznanstva, saj sta se zvezdnika spoznala še kot najstnika. V svojem prostem času sta vedno skupaj, večkrat pa sta opažena med početjem popolnoma preprostih in vsakdanjih stvari, kot so sprehodi, obedovanja v restavracijah s hitro hrano, sproščanje na pijači in podobno.

Justin in Hailey uživata v preprostih stvarehPHOTO: Profimedia

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/>

[ad_2]
Source link