Maščevanje: Ljubljančan v 38-letnico izstrelil več nabojev[ad_1]

Višje sodišče potrdilo 14 let in pol zapora.

Višje sodišče v Ljubljani je pritrdilo odločitvi prvostopenjskega sodišča, da je

Bojan Kajfež

kriv uboja 38-letnice, na katero je 17. aprila lani v streljal in jo ubil. Z odločitvijo so pravnomočno potrdili že sodbo okrožnega sodišča, ki ga je obsodila na 14 let in pol zapora.

Na višjem ljubljanskem sodišču so sklenili, da je prvostopenjsko sodišče pravilno in popolno ugotovilo vsa odločilna dejstva, svojo odločitev pa je tudi prepričjivo obrazložilo in tako obtoženega utemeljeno spoznalo za krivega uboja. S tem pa so potrdili tudi sodbo okrožnega sodišča, ki je Kajfeža obsodilo na 14 let in pol zapora.

Že aprila je okrožno sodišče Kajfeža spoznalo krivega uboja 38-letnice v lokalu v ljubljanskem Pržanu. Sodnik

Marko Češnovar

At the end of the year, there are no members of the Senate, but they are not allowed, but they do not know what they are doing, but they do not know what they are doing, but they do not know what they are doing, but they do not know what they are doing, "he said. oblika.

Tožilstvo se je na odločitev sodišča pritožilo, obtoženčev odvetnik Marko Makuc pa se je v pritožbi osredotočal predvsem na Kajfeževo prištevnost.

Kljub vsemu so višji sodniki prepričani, da se je obtoženec zavedal uboja in naj bi ga tudi želel storiti. Zavrnili pa so predlog tožilstva, ki je predlagalo 24 let zapora. Tako je obstala odločitev okrožnega sodišča 14 let in pol zapora.

Obsojeni je 17. aprila vstopil vstopil v lokal Klub Pržan in na 38-letno najemnico lokala v prisotnosti več ljudi izstrelil več strelov. To naj bi storil iz maščevanja, saj naj bi ji v začetku leta 2016 posodil 25,000 evrov, ki naj mu jih ne bi vrnila.

Kajfež pa bo pred sodnika stopil še enkrat, saj je mesec pred ubojem zagrešil več ropov.

[ad_2]
Source link