Mladenič poskrbel za presenečenje, padel še Nole[ad_1]

Presenetljivi zmagovalec zaključnega turnirja sezone.

Nemški teniški igralec

Alexander Zverev

je zmagovalec zaključnega turnirja sezone ATP v Londonu. V velikem finalu je presenetil prvega igralca sveta, Srba

Novaka Đokovića

s 6: 4 in 6: 3.

Enaindvajsetletni Zverev, k at v finale že premagal

Rogerja Federerja,

je sicer šele drugič v karieri nastopil na turnirju najboljših osmih igralcev sezone in prvič igral v finalu. Proti Đokoviću, which is the season of the navy market, and the price of the ATP is not available, but it does not mean that the petitioner does not apply to it.

Srb je pokazal eno najslabših predstav v zadnjem obdobju, Nemec pa eno boljših. Za slavje, zadnjo točko je osvojil z izjemnim udarcem, po katerem je od sreče padel na tla, je potreboval eno uro in 21 minut. Zverev je bil boljši v prav vseh statističnih kategorijah.

Đoković at v finalu lovil izenačenje Federerjevegaga, Švicar po današnjem finalu ostaja edini teniški igralec s šestimi končnimi zmagami na zaključnem turnirju sezone.

V deveti igri prvega niza je Nemcu sicer uspel break, do zmage v prvem nizu je prišel na krilih glasnih navijačev in s tremi asi. Zverev je že na začetku drugaga niza hitro spet prišel do breaka, prvega nosilca in igralca sveta pa pahnil v težave, iz katerih Đoković ni znal splezati.

"Zverev je igral povsem drugače, kot pred dnevi v skupinskem delu. Zaslužil si je zmago. Še vedno je mlad, že pa ima izjemno kariero. Želim mu vse najboljše. Upam, da bom igral še veliko let in se meril z vsemi temi mladimi igralci, "

je med drugim povedal Đoković.

"Težko opišem občutke. To make sure you want to know what you want to do. Najprej želim čestitati Novaku. You are in a setup of text, no mojo srečo proti meni. Z Novakom sva veliko govorila, ne samo o tenisu, tudi o drugih stvareh. Ne bom vam razlagal, o katerih. Z mano je delil nekaj naslovov. Cenim, da mi je dovolil zmagati, "

je bil dobre volje Zverev.

[ad_2]
Source link