Naj bo Klemnova usoda v poduk: Pazite drug na drugaga[ad_1]

Po spletu se širi zapis, ki ga je napisala sodelavka žene pokojnega Klemna Musulina, The ki so ga prejšnji teden našli na Krvavcu. Klemen se je v noči na soboto, 10. novembra, domnevno s službene zabave na Krvavcu v dolino podal sam, takrat pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Iskalno območje je bilo razdeljeno na kar 61 manjših območij, ki jih en pregledovalo 240 usposobljenih iskalcev. Klemna so poleg pristojih služb iskali tudi svojci in prijatelji. V soboto pa je policija sporočila, da je bil najden okoli 12. ure, in sicer med Krvavcem in naseljem Kokra na višini okoli 1000 metrov. Klemen je padel čez skalni rob in umrl.

»Pod vtisi dogodkov ki so se odvili v preteklem tednu in nesrečnim in žalostnim koncem, pišem tale post … ne zato ker je Sonja moja sodelavka, ne zato ker je bil pokojni Klemen njen mož ampak zato, ker je bil sin, brat, mož in oče in ker je bil SAM! In zato, da bi poskušala vplivati ​​na to, da se and takega več not ponovi. «

Tako se začne iskren zapis o dogajanju na tovrstnih žurih. Nadaljuje pa:

»Prihaja čas novoletnih žurk in euforija norega decembra. Prednovoletne zabave službene ali pa v krogu prijateljev, sošolcev, kolegov. Vsi si kdaj pa kdaj želimo zbežati iz mestnega vrveža nekam v naravo. Koče ali vikendi v hribih so včasih točno tisto kar se išče. Poje se and, zapleše in zapoje in pa seveda popije tudi kak kozarec ali več alkohola. Zapaše kdaj oditi tudi na svež zrak ali pa prižgati cigareto in nemalokrat fantje, kot fantje, gredo tudi kam za kak grm lulat, ker je pač gužva v stranišču. Prosim vas, vedno imejte en drugega na očeh. Ne glede na to kakšen zur se odvija, vedno imejte v mislih da ste prišli skupaj, živi in ​​zdravi in ​​da taki morate s prizorišča žurke tudi oditi. We are not aware of any kind of sellers, but they do not know how much they are doing. Gre ven na zrak, v temi no vidi kam stopa, postane mu slabo, se mu zvrti in pade … lahko pade kam na tla tik pred vhodom, lahko pa pade v kako grapo, globel ali pa se enostavno skotali globje v gozd. In so much injured and unsafe … you do not wear clothes, come from sel / sla. Take a look at the same way in which you know, and I'm sorry. "

Zapis, ki ga je na svojem profilu delila tudi žena pokojnega Klemna Sonja in pripisala, da ni potrebnih več besed.

Sestavek se konča s pomembnim sporočilom:
»There is no difference in this document času pride k sebi. Odpre oči. Theme !!!!! Kamorkoli is a matter of interest. About padcu mu iz zepa odleti telefon, nima luči, ne more nikogar poklicat in začne tavat … živalski nagon v nas nas žene da tavamo, iščemo izhod … v temi ne vidi kje hodi … uro, dve, tri. … utrujen, prestrašen, lahko tudi poškodovan … družba ta čas počasi zaključuje, nekaj jih je šlo že domov … drugi v rožicah obirajo preostali kolektiv … ta nekdo, vaša sestra, hči, žena, mož, brat , oče pa doživlja agonijo …. in vse kar si želi je da najde izhod in objame zopet svoje najdražje …. ZATO !!!!! ZATO NIKOLI AMPAK NIKOLI NE IZPUSTITE IZ OČI NOBENEGA SODELAVCA, SODELAVKO, KOLEGA, ZNANCA, PRIJATELJA … VSI MI SI ŽELIMO OBJEMA SVOJCEV IN UDELEŽBE NA NASLEDNJI SINDIKALNI ZABAVI …. «

Spletni uporabniki so že delili zapis in se strinjajo z vsebino. Nikjer ni omenjeno, da naj bi Klemen tiste usodne noči odšel v dolino, lahko da je želel le malo na zrak in en usoda odigrala crudo igro.

[ad_2]
Source link