Nemška policija v stanovanju odkrila trupla treh odraslih in dojenčka[ad_1]

ČRNA KRONIKA

Nemška policija je v stanovanju v vzhodnonemškem mestu Jena odkrila trupla dveh moških, ženske in tri tedne starega dojenčka. Kot za zdaj domneva tožilec, naj bi 38-letni moški z nožem najprej ubil svojo nekdanjo 25-letno partnerico, njenega novega partnerja in otroka, nato pa storil samomor.

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/>

Policija je v stanovanju v Jeni našla štiri trupla.PHOTO: AP

<span innerhtml = "

Nem & # 353; ka policija je v ponedeljek v enem od stanovanj v vzhodnonem & # 353; kem mestu Jena odkrila trupla dveh mo & # 353; kih, & # 382; enske in tri tedne starega dojen & # 269; ka. & # 160; Kot za zdaj & # 160; domneva to & # 382; ilec, naj bi 38-letni mo & # 353; ki z no & # 382; em najprej ubil svojo nekdanjo 25-letno partnerico, njenega novega partnerja in njenega tri tedne starega dojen & # 269; ka . Nato je storil samomor.

& # 34;Zelo dish in bilo, & # 34; je dodal to & # 382; ilec.

Tragedija se je v nedeljo ali ponedeljek zgodila v stanovanju, kjer je par neko & # 269; & # 382; ivel. Ve & # 269; Informacij bosta policija in to & # 382; ilstvo podala danes.

"class =" ng-star-inserted ">

Nemška policija je v ponedeljek v enem od stanovanj v vzhodnonemškem mestu Jena odkrila trupla dveh moških, ženske in tri tedne starega dojenčka. Kot za zdaj domneva tožilec, naj bi 38-letni moški z nožem najprej ubil svojo nekdanjo 25-letno partnerico, njenega novega partnerja in njenega tri tedne starega dojenčka. Nato je storil samomor.

"Zelo dish in bilo, "je dodal tožilec.

Tragedija se je v nedeljo ali ponedeljek zgodila v stanovanju, kjer je par nekoč živel. Več informacij bosta policija in tožilstvo podala danes.

[ad_2]
Source link