Thursday , February 20 2020
Home / netherlands / 'No die 8-0 Teen Ajax without a wij gezegd: were ons niet meer aan'

'No die 8-0 Teen Ajax without a wij gezegd: were ons niet meer aan'De Graafschap-trainer Henk de Jong heeft ng last day van de 8-0 nederlaag die zijn plots Ajax moest slikken. Of 54-jarige Fries hoopt nooit meer zo'n wedstrijd als vlak voor of winterstop mee te maken, laat hij weten aan hat Algemeen Dagblad.

South Superboeren wilden in Amsterdam juist iets speded verdedigender under gewoonlijk, maj hat strijdplan faliekant. "Web without hat roof hat wel van onze hot supporters horen gekregen, hoor. En ook eure. Wie verliest er nou 8-0?", Blikt De Jong terug. De Graafschap heeft zijn lesje sindsdien wel geleerd, verzekert de trainer. "No die 8-0 without a gezegd web page: we were on a niet meer aan, we houden vast aan ons eigen spelletje. "

Zondagmiddag mag de nummer 16 van de Eredivisie weer op bezoek bij één van de topclubs: PSV is 12.15 uur de tegenstander. "Ik hoop dat ze allemaal denken makkelijk van ons winnen. Maar dat doet Van Bommel niet hoor", blikt de toekomstige trainer van SC Cambuur vooruit hat treffen hat. De Graafschap zou Ajax een handje kunnen helpen in de titelrace, De De Jong is a totaal diet mee bezig. "Hat gaj mij erom dat De Graafschap in de blijft eredivisie."

Lees ook: De Jong vol goede moed to PSV: "Wij werden gezien als eenvoudige prooi"


Source link