Patološka odvisnost od "norega odnosa"[ad_1]

Prepričana sem, da je marsikdo med vami že naletel na fatalno žensko, takšno, ki vam je zmešala glavo, tisto zgoraj in tudi tisto nekoliko nižje. Kdo so fatalne ženske?

usodna ženska

Dreamstime

Vse fatalne ženske niso opremljene z mehanizmi, ki bi jih branili pred samimi seboj.

melita kuhar

Svet 24

Melita Kuhar, univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka

To tast ženske, how does it mean that you do not know what to do with you, if you do not know what you want to do, or if you want to know what you are doing, do not know how much you're doing.

Res je, da imajo vsake oči svojega malarja in da je definicij fatalke skoraj toliko, kot je moških. Seveda smo ženske na tovrstne ženske običajno predvsem ljubosumne in jim zavidamo njihovo popularnost pri moškem spolu.

ZLOMLJENE

Everything else goes on, da vse fatalne ženske opremljene z mehanizmi, ki jih branijo pred samimi seboj? Ali zmorejo urediti svoje občutke in dojemanje, kdo kot kot osebnost in individuum, če imajo kar naprej cel kup oboževalcev?

Veliko takšnih žensk se zlomi in ne zmore nositi bremena občudovanja. Se sliši nemogoče, right? Verjemite, da poznam kar nekaj pametnih in zanimivih žensk, ki so jih občudovali mnogi moški, ker pa niso verjele v svojo notranjo moč in niso imele dobre lastne samopodobe (čeprav so bile izjemne lepotice), so si za partnerje izbirale podobno na videz privlačne, a globoko v sebi moške slabiče, ki niso bili sposobni zdravega ljubezenskega odnosa.

ODRINJENJE

Sčasoma so se takšna razmerja spremenila iz fatalne zaljubljenosti in odvisnosti drug od drugega v histerijo in odrinjenje. Bolj ko so bile ženske odbijajoče in bolj ko so hotele od moškega, da jim da mir, bolj so takšni moški rinili v njih in niso slišali, da jih njihove fatalke ne želijo več ne slišati ne videti. A ker so bili navajeni, da so imeli na dosegu roke osebo, ki jih je neverjetno privlačila s svojo podobo, se nikakor niso mogli sprijazniti s tem, da jih njihove princeske nočejo več, da so en dan vesele in zadovoljne, drugi dan pa zlovoljne in tečne.

»Nori odnos« je odnos, v katerem se partnerja maltretirata in si nagajata, a drug brez drugaga ne zmoreta. To be found in the country, and in the best interests of the country, it is worthwhile. Namesto teh romantičnih in ljubezenskih čustev je pri takšnih parih v igri nadzorovanje, manipulacije, laži in odsotnost družbeno reguliranih mehanizmov. Dovolita si vse in sta od tega odvisna. Če se eden od partnerjev zave, da vseeno takšne intenzivnosti odnosa ni več zmožno zdržati, in želi oditi iz takega razmerja, bo drugi storil vse, da ga zadrži. Sredstva doseganja tega cilja niso omexena, argumenti so tako rekoč neverjetni.

PRICE

Mnogo takšnih parov vseeno ne zmore delovati na dolgi rok, nekako zveza razpade, vseeno pa posledice čutita oba še zelo dolgo, lahko sta tudi čustveno nepopravljivo okvarjena in bosta takšna patološka razmerja vedno znova iskala.

And moremo, v človekovi naravi je, da raziskuje in išče nedosegljive reči. Fatalke so tiste, ki jih je težko doseči. Navsezadnje ima vsak pravico, da izbere, kako pa bo izbral, je njegova odločitev. Ljudje smo si različni, no?

[ad_2]
Source link