'PEC wil door tweetal: driejarig contract ligt klaar voor PSV-huurling Paal'[ad_1]

PEC Zwolle wil langer door met Mickey van der Hart en Kenneth Paal, meldt de Stentor donderdagmiddag. De doelman beschikt over een aflopend contract, terwijl Paal geturd seizoen pt vant PSV.

De linksback heeft in Eindhoven nt een tot medio 2020 doorlopende verbintenis, PEC maar is bereid om te kopen te deze. De onderhandelingen tussen PEC en PSV zijn al zelfs alelf in vergevorderd stadium, bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp tegenover of Stentor. Beide clubs 'over een vaste transfersom en een doorverkooppercentage'. PEC moet nu nog om of tafel met de belangenbehartigers van Paal, voor wie een driejarig contract klaarligt in de Hanzestad.

Paal sprak onlangs al met VoetbalPrimeur over zijn toekomst sportieve.

Van der Hart waserger reservekeeper butter Diederik Boer, mah heeft of komst van Jaap Stam zijn plek onder of heroverd lat. Sluitpost zin binnenkort zal eenwe aanbieding krijgen. De 38-jarige Boer loopt eveneens uit zijn contract, maar PEC heeft nog niet besloten of het met de routinier door wil. Derde keeper Dean Bouzanis wordt momenteel gehuurd van Melbourne City en zal na de zomer sowieso niet terugkeren in Zwolle.

[ad_2]
Source link