Pijan se je izdajal za uradno osebo[ad_1]

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

10 V Celju so policisti obravnavali vlom v vikend, od koder so lopovi ukradli za 300 evrov žganih pijač.

9 V skupnih garažah na Goriški cesti v Velenju je nepridiprav z ostrim predmetom poškodoval pokrov motorja avtomobila.

8 Koprski policisti so obravnavali voznika, ki at s hitrostjo 170 km / h dirjal med Gabrkom in Postojo proti Ljubljani. Vozilo so ustavili de cestninski postai Razdrto in ugotovili, da je za volanom pijani (0.75 mg / l) 45-letnik, ki je za nameček vozil s povsem uničeno zadnjo desno pnevmatiko. Moškega so pridržali do streznitve, sledi tudi obdolžilni predlog.

7 V Dobju de Planini so policis 70-letnemu vozniku zasegli neregistriran traktor. Možakar je pijan vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

6 Pomurski policis so analyzes poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

5 V Zidanem Mostu so nepridipravi vlomili v poslovni prostor in ukradli za 200 evrov prehrambnih izdelkov.

4 Na delovišču v Barižonih je nekdo ukradel vibra ploščo znamke Honda GX160. Podjetje je oškodovano za dva tisoč evrov.

3 Ljubljanski policisti so prejeli obvestilo, da je neznana ženska na Dolenjski cesti na več avtomobilih prerezala pnevmatike. Policisti so kmalu izsledili in prijeli 31-letno osumljenko, ki se je z lovskim nožem na preloplop lotila pnevmatik na avtih znamk Toyota Rav4, Mercedes-Benz in Audi A4. Med postopkom so vandalki nož zasegli, sledi tudi kazenska ovadba.

2 V Portorožu je nekdo vlomil v počitniško hišico. Lastnik pogreša televizor, telefon, alkohol, olivno olje in hrano.

1 Škofjeloški policisti so obravnavali moškega, ki se je v gostinskem lokalu na območju Selške doline lažno izdajal za uradno osebo. Od gostov je zahteval dokumente, enemu pa ga tudi ni hotel vrniti. Možakar je bil tudi pod vplivom alkohola in je razgrajal, v postopku pa ni upošteval ukazov policistov, zato so ga pridržali. Odpuščen je bil trezen, s plačilnimi nalogi, najbrž bo prejel tudi ovadbo.

[ad_2]
Source link