Poteza Van Dijka za globok poklon: tolažil sodnika, ki mu je umrla mama[ad_1]

No samo, at v 91. minuti v Gelsenkirchnu zadel za 2: 2 in napredovanje Nizozemske na zaključni turnir Lige narodov, branilec Liverpoola Virgil van Dijk je zablestel tudi s potezo, ki nima nikakršne povezave z njegovim nogometnim znanjem. 27-letnik je pokazal zgolj in samo, da je velik človek.

<span innerhtml = "

"class =" ng-star-inserted "/>

Van Dijk (v oranžnem dresu) ustavlja napadalca Thomasa Müllerja.PHOTO: AP

<span innerhtml = "

Virgil van Dijk& # 160; je namesto glasnega proslavljanja remija z 2: 2, ki je Nizozemski prinesel prvo mesto v skupini in napredovanje na zaklju & # 269; ni turnir Lige narodov, izbral kraj & # 353; i pogovor z glavnim sodnikom Ovid Hateganom. Tik pred tekmo en romunskemu delivcu pravice namre & # 269; umrla mama, a je kot velik profesionalec Hategan opravil svoje delo na zelenici, nato pa po zadnjem & # 382; vi & # 382; gu komajda zadr & # 382; eval solze. 38-letnika in Van Dijk objel in z njim spregovoril nor besed rates per tekmi.

TEKMA

& # 34; & # 268; lovek se je zlomil, stal je tam s solzami v o & # 269; eh, ker je ravnokar izgubil mamo, & # 34; je & # 269; ustven dogodek s stadiona Schalkeja razkril Van Dijk. & # 34; Za & # 382; elel sem mu, da naj bo mo & # 269; en in mu rekel, da je dobro sodil. To je majhna re # 269 ;, a upam, da mu je pomagala, & # 34; je dejal najdra & # 382; ji branilec na svetu, za katerega je Liverpool january Southamptonu pla & # 269; al ve & # 269; kot 78 milijonov evrov.

Apple & # 269; nika skovala dobitno tactica
Nizozemska je na tekmi z Nem & # 269; ijo uprizorila velik povratek in po zaostanku z 0: 2, za Nemce sta zadela napadalca Timo Werner in Leroy Sane, iztr & # 382; ila to & # 269; ko, ki jo je potrebovala, da na na lestvici ujela in prehitela svetovno provincia de Francia. Varovanci Ronalda Koemana, if the legend of Barcelona is not to try it, it's not a good way to let it go wrong, and # 269; it's not a pot stare slave.

"class =" ng-star-inserted ">

Virgil van Dijk je namesto glasnega proslavljanja remija z 2: 2, ki je Nizozemski prinesel prvo mesto v skupini in napredovanje na zaključni turnir Lige narodov, izbral krajši pogovor z glavnim sodnikom Ovid Hateganom. Tik pred tekmo je romunskemu delivcu pravice namreč umrla mama, a je kot velik profesionalec Hategan opravil svoje delo na zelenici, nato pa po zadnjem žvižgu komajda zadrževal solze. 38-letnika in Van Dijk objel in z njim spregovoril nor besed rates per tekmi.

TEKMA

"Človek se je zlomil, stal je tam s solzami v očeh, ker je ravnokar izgubil mamo," je čustven dogodek s stadiona Schalkeja razkril Van Dijk. "Zaželel sem mu, da naj bo močen in mu rekel, da je dobro sodil. To je majhna reč, a upam, da mu je pomagala," At the end of Najdražji Branilec na Svetu, za katerega in Liverpool January Southamptonu plačal več kot 78 milijonov evrov.

Pomočnika skovala dobitno tactica
Nizozemska je na tekmi z Nemčijo uprizorila velik povratek in po zaostanku z 0: 2, za Nemce sta zadela napadalca Timo Wernerin Leroy Sane, iztržila točko, ki jo at potrebovala, da na na lestvici ujela in prehitela svetovno provincia de Francia. Varovanci Ronalda Koemana, ki se z legend Barcelone na trata očitno po skoraj desetih letih hude krize vračajo na pota stare slave.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

<span innerhtml = "

Koeman at razkril, kako je v drug pol # 269; asu tudi na pobudo svojih sodelavcev spremenil tactiko in Quincy Promes& # 160;je v 85. minuti zni & # 382; al izid, Van Dijk pa je v sodnikovem dodatku nato zadel za remi.

& # 34; Dobil sem sporo & # 269; ilo (apomo & # 269; nikov, op. A.) Dwighta Lodewegesa in Keesa van Wonderena. Ko smo zaostajali z 0: 2, stand me a record, of a single-handed mist or a new one in a second half. & # 352; e preden sem se zavedel, sem imel v roki zapisana navodila. Zato sem jih dal (branilcu Teteju, op. A.) Kennyju. In these words, I have a fantasti & # 269; no, I do not know it, and # 269; container & # 269; i gol dosegel tip, ki smo mu naro & # 269; they, ostane v napadu, & # 34; je priznal Koeman.

LETVAL

POSTAVI

"class =" ng-star-inserted ">

Koeman at razkril, kako je v drugem polčasu tudi na pobudo svojih sodelavcev spremenil tactiko in Quincy Promes je v 85. minuti znižal izid, Van Dijk pa je v sodnikovem dodatku nato zadel za remi.

"Dobil sem sporočilo (pomočnikov, op. A.) Dwighta Lodewegesa in Keesa van Wonderena. Ko smo zaostajali z 0: 2, sta mi rekla, de bi morda spremenili nekaj reči in rekel sem 'da. Še preden sem se zavedel, sem imel v roki zapisana navodila Zato sem jih dal (branilcu Teteju, op. a.) Kennyju. In these words, it was fantastic, and it was written by Gol dosegel tip, ki smo mu naročili, da ostane v napadu, "je priznal Koeman.

LETVAL

POSTAVI

[ad_2]
Source link