Pred žrebom kvalifikacij za Euro: kakšne so MOŽNOSTI SLOVENCEV in kakšne so številne omejitve[ad_1]

Slovenija at neuspešno zaključila tekmovanje v ligi narodov, zdaj bo z novim selektorjem Matjažem Kekom vse misli preusmerila v kvalifikacije za uvrstitev na evropsko prvenstvo, ki bo leta 2020 potekalo per domala vseh Evropi.

Slovenci so pred žrebom uvrščeni v 4. jakostni boben, na prvenstvo pa se bosta uvrstili prvouvrščeni ekipi iz vsake skupine. To pomp, the moral Koyovi boulevard buys the seeds pustiti vs. dve bolje to rank to represent.

To be sicer najbolj zapleten žreb v zgodovini, saj bo imel omejitve v kar 4 kategorijah.

1. ORGANIZATORJI
Give it a look at the 12-year printers in enzyme, and you'll be able to find out what you're looking for, bass lahko v vsaki qualifying skyscraper ski dv. To this: Azerbajdžan, Danska, Anglija, Nemčija, Madžarska, Italija, Nizozemska, Irska, Romunija, Rusija, Škotska in Španija.

2. POLITIKA IN ODNOSI
Zaradi zapletenih političnih odnosov med določenimi državami naslednje reprezentance ne morejo biti skupaj v skupini:
Armenija in Azerbajdžan
Španija in Gibraltar
BiH in Kosovo
Srbija in Kosovo
Rusija in Ukrajina

3. ZIMSKE RAZMERE
V isti skupini bosta lahko največ dve reprezentanci iz držav, v katerih obstaja tveganje za zimske razmere v večjem delu leta To so: Belorusija, Estonija, Ferski otoki, Finska, Islandija, Latvija, Litva, Norveška, Rusija in Ukrajina.

4. VELIKE RAZDALJE
Tri reprezentance iz roba Evrope so lahko uvrščeni v isto skupini le z enim od tekmecev iz drugega dela Evrope.
Azerbajdžan – Gibraltar, Iceland in Portugalska
Iceland – Armenia, Ciper, Gruzija, Israel
Kazahstan – Andorra, Anglija, Francija, Ferski otoki, Gibraltar, Iceland, Malta, Severna Irska, Portugalska, Irska, Škotska, Španija in Wales.

Jakostni bobni pred žrebom

Boben 1
Švica * / Portugalska * / Nizozemska * / Anglija * / Belgija / Francija / Španija / Italija / Hrvaška / Poljska

Boben 2
Nemčija / Islandija / BiH * / Ukrajina * / Danska * / Švedska * / Rusija / Avstrija / Wales / Češka

Boben 3
Slovaška / Turčija / Irska / Severna Irska / Škotska * / Norveška * / Srbija * / Finska * / Bolgarija / Izrael

Boben 4
Madžarska / Romunija / Grija / Albanija / Črna gora / Ciper / Estonija / Slovenija / Litva / Gruzija *

Boben 5
Macedonia * / Kosovo * / Belarus * / Luxembourg / Armenia / Azerbajdžan / Kazahstan / Moldova / Gibraltar / Ferski otoki

Boben 6
Latvia / Liechtenstein / Andora / Malta / San Marino

Švica, Portugalska, Nizozemska in Anglija bodo izžrebani na prvi položaj v skupinah od A do D (s po petimi ekipami). To pa zato, da bodo imele te ekipe proste junijske termine za finalni turnir lige narodov.
* Z zvezdico so označene so označene ekipe, ki so zmagale svojo skupino lige narodov in so si zagotovile "play-off".


Na EP 2020 se bodo uvrstile prvo- in drugouvrščene ekipe iz vsake skupine. Preostale štiri udeležence EP pa bodo dali zaključni turnirji oziroma "play-off" lige narodov v ligah A, B, C in D. Če določena liga ne bo imela po štirih ekip na turnirju (če si bo katera pač EP ​​2020 zagotovila prek kvalifikacij) , bodo turnirje dopolnile ekipe iz drugih lig, glede na skupni "ranking" lige narodov.

Prvi krog tekem kvalifikacij za EP 2020 bodo začele med 21. in 23. marcem 2019, drugi krog bo med 24. in 26. marcem 2019, tretji krog bo 7. in 8. junija 2019, četrti krog bo 10. in 11. junija , peti med 5. in 7. septembrom, šesti med 8. in 10. septembrom, sedmi med 10. in 12. oktobrom, osmi med 13. in 15. oktobrom, deveti med 14. in 16. novembrom, deseti pa med 17 . in 19. novembrom 2019.

Petega in šestega junija 2019 pa bo polfinale lige Narodov, devetega junija pa še finale. Novembra 2019 bo žreb "play-offa", polfinale bo od 26. do 28. marca 2020, finale tega pa bo med 29. in 31. marcem 2020.

Evropsko prvenstvo bo med 12. junijem in 12. julijem 2020 v 12 mestih in 12 evropskih državah. Tekme bodo v Londonu, kjer bo tudi finale, Münchnu, Rimu, Bakuju, St. Peterburgu, Bukarešti, Amsterdamu, Dublin, Bilbau, Budimpešti, Glasgowu in Koebenhavnu. Naslov prvaka bo branila Portugalska.

[ad_2]
Source link