Prvič v JAVNOSTI: Zadnji intervju Michaela Schumacherja pred tragično nesrečo! (video)[ad_1]

To so bile njegove zadnje besede v javnosti.

Družina nekdanjega zvezdnika formulate inside Michaela Schumacherja At an objavila posnetek, ki at nastal le dva meseca pred tisto usodno nesrečo v švicarskih Alpah. Intervju je nastal 30. oktobra 2013, torej manj kot dva meseca pred smučarsko nesrečo v švicarskih Alpah.

V interviews, sedemkratni svetovni prvak, formulate 1 govori or svoji karieri, and if it is available in the database, click on the link below. Najbolj čustveno je pospremil naslov prvaka leta 2000, ki je bil njegov prvi z ekipo Ferrarija, od vseh rivalov en najbolj spoštoval Miko Hakkinena. Razkril je, da je bil njegov idol bil Toni Schumacher – nemški nogometni vratar, s katerim nista v sorodu.

Za formula ena je dejal, da je vsekakor ekipni šport in da je bil vedno v dvomim glede svojih sposobnosti. "Pomembno je, da nisi preveč samozavesten – moraš biti skeptičen in iskati izboljšave. Vedno se mi je zdelo, da nisem dovolj dober, da moram delati. To je del recepta za moj uspeh," I'm leaving v intervjuju, ki si ga lahko ogledate spodaj.

49-letnik še vedno okreva v svojem domu v Švici. Obiskujejo ga lahko le tesni prijatelji in člani družine, o njegovem zdravstvenem stanju pa je znanega zelo malo.

[ad_2]
Source link