S to potezo bo Google poskrbel za daljšo avtonomijo pametnih ročnih ur[ad_1]

Z novim sistemom Wear OS naj bi se avtonomija naše pametne ročne ure opazno podaljšala.Z novim sistemom Wear OS naj bi se avtonomija naše pametne ročne ure opazno podaljšala.

Pametne ročne ure so med uporabniki vse bolj priljubljene, in sicer predvsem zaradi svoje vsestranske uporabnosti. Njihova največja hiba je trenutno nedvomno avtonomija delovanja, saj le redkokdaj preseže en dan. To še posebej velja za pametne ročne ure, ki temelji na osnovi Googlove platform Wear OS, a kmalu naj bi se to spremenilo. About podjetju Google namreč pripravljajo posodobitev za njihov mobilni operacijski system Wear OS, ki bo prinesel povsem prenovljen in znatno boljši sistem za upravljanje s porabo električne energije.

Nova različica Googlovega mobilnega operacijskega sistema Wear OS bo bogatejša za možnost varčevanja z električno energijo, ki se bo activivirala, ko se bo kapaciteta baterije znižala na vsega 10 odstotkov. Poleg tega bo pametna ročna ura prešla v stanje globoke neaktivnosti, če je uporabnik ne bo uporabljal za obdobje tridesetih minut. Za nameček bodo vse prednameščene aplikacije deležne nove možnosti Smart App Resume, ki bo omogočala hitro nadaljevanje dela ob predhodni prekinitvi, kar bo izboljšalo uporabniško izkušnjo.

New Reload this software operating system Google Wear OS booster printers and can not be used by clicking on the link below. To bo mogoče opraviti tako z držanjem osrednjega gumba za vklop in izklop kot z izbiro ukaza »Power Off« ali »Restart« na zaslonu združljive pametne ročne ure.


[ad_2]
Source link