"Objasni sada deci zašto im je otac mrtav! Dabogda zaplakala svaki put kada naše dete izgovori reč tata"[ad_1]

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu najavio na društvenoj mreži Fejsbuk

Jovan napisao oproštajno pismo i ubio se

Jovan napisao oproštajno pismo i ubio se, Foto: Facebook

Iz poruke, koju je obajvio na svom Fejsbuk nalogu, sdače se utisak da jè samoubistvo počinio zbog raspada porodice – odnosno zbog š ga j j j d d d d d d v ve ve ve m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m.

– Pre dve godine, napustila me je moja žena i odvela našu decu. Austria Za tea dve godine, pokupao sam sve sto sam znao i umeo, i preko zakona, suda i policije. Terala ja u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klečao ike urs su a a a a a su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su su a a a vratim porodicu kući, da ih zagrlim. Da krenemo sve iz početka, da nam deca budu or okupu. Da se borim in krvarim za moju porodicu. DA MOJA DECA NE ONO PROĐU ŠTO US JA! Sve sam pokušao … Nisam uspeo, i sada dođem iz Nemačke da bih opet pokušao, mazka koju sam birao do groba, majka moje šga na drug drug drug drug drug omom . Sve je moglo u životu, al 'život bez moje porodice NIKADA. Nema tu drugog braka, dece, čuda … Jedan život, jedna porodica. Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledaš u ***** oči, videćeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada **** kaže TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi, voli ga, više nego što si mene ikada jer ja tvoj nikada nisam dobio.Bili ste mi sve! Je * o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući, sebi? Sam sebi ne ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja, živote moj! Jebiga, znaš i sama … "Jovica kaže, Jovica uradi" … to su tvoje reci …. ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA, ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI Mi SVE.

Oproštajna poruka

Oproštajna poruka, Foto: Facebook

Jovanovi pijatelji su odmah pozvali policiju čim su videli status, međutim, kako se saznaje, bilo je prekasno.

Preporučujemo i ovo:

RAT OF ULICAMA ?! TIRANI U HAOS! – Maskirani ljudi pod vojnom opremom pucaju na policiju, oklopna vozila na ulicama, podignuti helikopteri, IMA MRTVIH! (FOTO / VIDEO)

JEČI JEWING NOISE OD ZAVIJANJA! Počeli su da ulaze u grad, ne plaše se ljudi: Ne razumemo, što ih više ubijaju, njih je SVE VIŠE!

RAMPA ZA LAŽNU DRŽAVU! Posle poteza Prištine, iz Brisela stigla blokada – Nikada nećete pity deo EU! Ovo vom uslov je!

ZBOG NJIH SE STARLETE TRANSIT, POLITIČARI, SPORTISTI … Ovo je BRAT MAKROA Mihajla koji je UHAPŠEN sa njim! Šokiraće vas ono što se po Šapcu priča o njemu! (FOTO)

MILO ZARAĐUJE KO BEG! Prijavio da živi skromno, pa pokazao sat od 100.000 EVRA, ali najviše troši NJEGOVA ŽENA!

U momentu kada se oprostio od porodice to bivše supruge, Jovan je promenio i profilnu fotografiju i stavio sliku sa svadbe sa bivšom ženom, kao i naslovnu fotografiju na kojoj su njegove ćerke.

Navodno, u momentu kada je znake života, ali i uz najveće napore da pomognu, preminio je.

[ad_2]
Source link