Simon Cowell razkril, zakaj at nehal uporabljati mobilni telefon video[ad_1]

Simon Cowell, najbolj znan po vlogi žiranta v šovih talentov, je v oddaji Ellen, ki jo lahko spremljate tudi na Planetu, razkril, zakaj se je znebil mobilnega telefonica, koliko časa ga že ne uporablja in kako mu je to sploh uspelo.

Simona Cowella, najbolj neizprosnega žiranta v šovih talentov, je v svoji oddaji gostila Ellen. About njem je žlelela preveriti govorice, da je nehal uporabljati prenosni telefon. Simon je povedal, da svojega telefona sploh nima več.

Za to, da se je osvobodil razvade, od katere je odvisnih vse več ljudi, pa se je moral boriti iz meseca v mesec. Rekel je, da je to videti kot odvajanje od alkohola. Pohvalil has been giving us a look at the mobile phone and we do not know how to get it.
Simon Cowell in Ellen DeGeneres


Simon Cowell in Ellen DeGeneres
Photo: Printscreen YouTube

Za ta korak se je odločil po tem, ko je izgubil telefon in dobil občutek, da je konec sveta. Nato si je rekel: "To je samo phone, koga briga!" Odločil se je, da ga bo prenehal uporabljati za vedno. Dodal je, da je zdaj srečnejši, saj ne gleda več ves čas v telefon, ampak je z mislimi v prostoru, v katerem je, izboljšal pa naj bi se mu celo spomin.

Ellen je v oddaji Simona tudi presenetila s posebno čelado za kolo. Simon zelo nerad nosi čelade, saj je že njegova pričeska videti kot čelada. Ellen je tudi za to težavo našla zelo elegantno rešitev.

Kako je bila videti čelada, ki jo je dobil v dar, si poglejte v spodnjem videu, celotno oddajo, v kateri so gostovali še Olivia Wilde, The Jason Mraz in Meghan Trainor, pa si lahko ogledate v ponedeljek, 19. novembra, ob 13.10 na Planetu.

Aktualna sezona pogovorne oddaje Ellen je na Planet TV na sporedu od ponedeljka do petka ob 13.10.
cher "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/cb/b7/1f89263a76117c112f5f-cher.pngPlanet TV72-letna Cher razkrila recept za fit postavo #video
comment:

3delitve:
20Planet TV "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/8d/b5/d06405a6f59c7ee05601-planet-tv.pngPlanet TVDončićev idol z nenavadnimi izzivi zbiral denar za dobrodelne namene #video


Printscreen / Planet TV "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/fd/b4/f08d7a044ca30e0ca9b3-printscreen-planet-tv.pngPlanet TVŠest Korakov do stila Rachel Zane iz serije Nepremagljivi dvojec #foto


[ad_2]
Source link