Policisti počasi in temeljito pregledujejo tovornjake. Nastale so sweetly kolone. #videoPolicisti z današnjim dnem zaostrujejo svoje stavkovne aktivnosti, in sicer tako, da na mednarodnih mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje temeljiteje pregledujejo tovorna vozila. Na obeh straneh državne meje tako že nastaja daljša kolona tovornih vozil, je danes povedal policijski sindikalist Radivoj Uroševič.

Od petka, ko sta Policijski sindikat Slovenije in Sindikat policistov Slovenije napovedala zaostritev stavke, niso prejeli niti vabila niti konkretnega vladnega besedila oz. protipredloga na svoje stavkovne zahteve, je na današnji novinarski konferenci na mejnem prehodu Obrežje pojasnil Uroševič, ki vodi Policijski sindikat Slovenije.

Stavko tako nadaljujejo in podobne zaostritve bodo nadaljevali tudi drugje ter pri drugih oblikah policijskega dela, en napovedal.
policija "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/79/14/3b49eb41c375b60dac91-policija.jpeg "/><noscript><br />
<img alt=Up to datePoliija zaostruje stavko: Dovolj imamo arogance in praznih besed #video
comment:

7delitve:
9Stavka se je začela ob 8. uri

Zaostrene sindikalne aktivnosti na Obrežju in Gruškovju so začeli danes zjutraj ob 8. uri in jih bodo nadaljevali, vse dokler bo stavkajoča straža menila, da s tem ne obremenjujejo preveč stavkajočih policistov in drugih državljanov, ki prestopajo državno mejo.

Uroševič je presodil, da pri pogajanjih z vladno pogajalsko skupino do zdaj niso dosegli še ničesar. Uspelo jim je le raztolmačiti svoje stavkovne zahteve vladni pogajalski skupini. If you want to use a pripomnil, it's just like you're going to do it, but you're not sure about it, "but it does not matter whether it was in Iraq, nor was it a policeman.

V policijskih sindikatih odziv vladne strani pričakujejo še ta teden.
Upravna enotaUp to dateAnd za stranke to promote stavka na upravni enoti Ljubljana #video
comment:

3delitve:
19Vladi sporočajo, naj se usede z njimi in "neha saditi rožice"

Generally secretary of the United States police officer Slovenia Sebastian Korošec in the Danish state of the United States, the government of the United States, of the police of the United States, in the country of Poland, and in the public domain, tovorna vozila. Na vprašanje, kako bi lahko stopnjevali pritisk, at odgovoril, de "nabor ukrepov" velik in da je "vse možno".

Vladi s to zaostritvijo sporočajo, naj se usede z njimi in "neha saditi rožice". Korošec je ob tem poudaril, da si policisti želijo, da bi zadeve čim prej rešili in da se stavka konča.

Kot so v izjavi za javnost zapisali po četrtkovi odločitvi stavkovnega odbora policijskih sindikatov, so pogajanja z vladno pogajalsko skupino zastala. Vladi sporočajo, da se ne bodo več igrali slepih miši ter da imajo dovolj arogance in praznih besed.
Stavka sindikatov javnega sektorja.Up to dateSviz skrajšal decembrsko stavko #video
comment:

2delitve:
2Stavka vseh slovenskih policistov se je začela 1. oktobra. Policijska sindikata med drugim zahtevata ponovno vzpostavitev razmerij med plačami primerljivih poklicev. S stavkovnim sporazumom leta 2016 sta namreč sindikata z vlado dosegla sporazum o višjih plačah, a so bila leto pozneje v okviru odprave plačnih anomalij določena boljša vrednotenja delovnih mest tudi pri drugih pooblaščenih uradnih osebah.

Obenem zahtevata tudi posebno nagrado za vsako leto opravljenega dela, nadomestilo za dolžnost ukrepanja ob vsakem času, ovrednotenje prepovedi članstva v političnih strankah ter odpravo anomalij pri poklicnem in starostnem upokojevanju.


Source link