Sunday , August 18 2019
Home / slovenia / Preteklo leto bi najraje izbrisala

Preteklo leto bi najraje izbrisalaNekoliko skrivnostna Meta Smolič pravi, good of sebi ne govori rada. Za njo je težko leto, podpirala in ji stala ob strani. »Zelo jog pogrešam. Vsaj enkrat na teden grem k babici, ki me še povezuje z njo. E ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke ke d ke ke d ke d ve d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d red. Moja baby pravi, da nikoli tako not fascinated, good ne moglo biti še huje. Kar tudi drži. Leti. Bi 8 8 bi 8 8 8 8 ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta ta j j ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival ival.


Kužki so Metina največja ljubezen.

Zi, ,jo jij Mini j Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini, Minia,,,, Mini Miniz Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini,, Mini Minizz Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini Mini. »Neizmerno jih obožujem,« pravi Meta, ki jutro vedno začne s kavo. »Sreča je, da delam šele v popoldanskih urah, saj lahko zato zjutraj malo dlje spim,« nam zaupa smeje. Dopoldan izkoristi tudi za i, ku juli, ki, ki, ato,,,,, ,n, ,n,,,,,,,, ,atoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoatoato, nato pa zadiha s polnimi pljuči.


Člani Ansambla Azalea so poleg Mete Smolič še Luka Adamič, Alen Malnar in Gregor Sotošek.

Dobesedno. Vodi namreč skupinske vadbe in tako spodbuja ljudi, naj se več gibajo. »Preveč ljudi ima čezmerno telesno težo in vesela sem, če mita, ki je že kot deklica veliko plesala in pela. Pela ji je tudi mama, a pravi, da najboljšega posluha ni imela.

Najpogosteje je prepevala z dedkom, medtem ko je njen v vtomobilu vedno poslušal kasete Lojzeta Slaka ali priljubljeno dolenjsko radijsko postajo. »Zato sem tudi jaz vuliku juld, ja ki rakami, jela kar z rokami, jaku je bila nežna in jokava. »No, če bi vprašali mojo šest let starejšo sestro, sem bila tudi najbolj siten otrok na svetu. Razlika v letih je bila med nama enostavno prevelika, zato se do vstopa v srednjo šolo sploh nisva razumeli. No, drug je danes. Sploh pa sem to, kako lepo je imeti sestro, spoznala tudi, ko nama ji lani umrla mama, saj je dobro, da v takih trenutkih nisi sam, «priznava Meta.


Meta običajno ne nosi narodne noše, a jo bomo kmalu videli v njej. V oddaji Slovenski pozdrav se bo pridružila članom Ansambla Cik-Cak, ki se med zadnjimi boril za uvrstitev v finale.

V osnovni šoli je pela v pevskem zboru in vodila šolske prireditve. Končala je nižjo glasbeno šolo za elektronske klaviature ter igrala tudi prečno flavto in kitaro. Poklicna pot jo je nato vodila na srednjo vzgojiteljsko šolo i do študija razrednega pouka. Še bolj kot petje in igranje je oboževala ples, čas ni dopuščal, da bi jo vozili na vaje v Novo mesto.

Tudi pri folklori si je želela plesati, a je to ostala njena neuresničena želja. Ko je nekega dne slišala; Zanjo je bil to šok, saj pravi, da jel zelo slabo pela. And tabo slabo očitno no bilo, chicory je fantje zagotovo ne bi sprejeli medse. Pomembno, kel je zelo podmbno. In the prepoznavne narodno-zabavne ansamble.


Meta Smolič med snemanjem enega od videospotov.

»Tudi sama glasbo najpogosteje poslušam v avtu, kjer nastajajo tudi moja besedila in melodije, ki so trenutno še pri meni, and skrbno posnete. Er ob rav «« «« «« «« «« «« «« «« «« «« ma «« ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma « Škatel sladkorja in napol pripravljenih jedi pri zagovornica zdrave prehrane.


Source link