Razmišljaš o novih slušalkah? Te so odličneSlušalke Sennheiser CX300 II Slušalke Sennheiser CX300 II

Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjer koli in kadar koli, potem je to zate. Kakovostne slušalke Sennheiser po zelo ugodni ceni nudi spletna trgovina Cafago.

Slušalke Sennheiser CX300 II lahko pricljučimo na klasičen 3.5-millimetric vhod. There are some stereo zvok z dinamičnim baseline games in the field behind the baseball dynamics. Kabel je dolg 1,2 metra in je asimetričen, tako da lahko daljši konec zapeljete za vratom, s čemer jih v primerjavi s klasičnimi kabli nosili bolj udobno. Ob tem ponujajo glasnost do 113 dB ter impedenco 16 Ohmov.

Različne velikosti nastavkov za ušesa dodajo še eno točko k udobju, hkrati pa zagotavljajo pasivno dušenje hrupa iz okolice. Optimizirane so za MP3, CD, iPod in iPhone ter igralne konzole. Za priročno shranjevanje je priložena lična torbica. Dinner slušalk je znižana za 52% in je na spletni strani Cafago 13,49 evra. Ponudba na povezavi https://www.cafago.com/en/p-va104.html?aid=novice velja do konca meseca novembra.

Poštnina pošiljanja izdelka v Slovenijo je brezplačna.

Na spletni strani Cafago bi vas utegnila zanimati tudi ponudba, ki so jo pripravili za tako imenovani Črni Petek (Black Friday). Tam boste našli vrsto izdelkov z močno znižanimi cenami.Source link