Vidno pretreseni mladenič si tega od gledalcev ni zaslužil #video[ad_1]

V soboto sta v London potekala terminal dvoboja. V prvem dvoboju at Aleksander Zverev premagal Rogerja Federerja in v zaključku dvoboja se je zgodila nenavadna situacija, zaradi katere so morali ponavljati točko. Navijači Rogerja Federerja niso bili zadovoljni s potezo mladega Nemca in so ga po dvoboju glasno izžvižgali. Zverev je bil videti vidno pretresen.

Odkrito lahko rečemo, da je bila zmaga Aleksandra Zvereva čista kot solza. V podaljšani igri drugaga, odločilnega niza, ko je Federer vodil s 4: 3, je med točko pobiralcu žogic iz rok padla žogica, kar je Zverev videl in zahteval ponovitev točke. Točka se je ponovila, Zverev pa je potem dosegel še kako pomemben as. Neither trenutkov pozneje at Nemec podaljšano igro dobil s 7: 5 in se tako veselil uvrstitve v finale, kjer bo igral proti Novaku Đokoviću.
Annabel Croft je pozvala občinstvo, da je malo bolj spoštljivo do mladega Nemca.


Annabel Croft je pozvala občinstvo, da je malo bolj spoštljivo do mladega Nemca.
Photo: Reuters

Federer: Nikoli nisem maral žvižganja

Med pogovorom z moderatorko na igrišču so ga londonski navijači glasno izžvižgali, saj so menili, da je na nepošten način zmagal dvoboj. Tudi Annabel Croft, who has been interviewed by Zvereva, is in a position of obcinstvo, so badly Bolj spoštljivi do njega in da ni naredil ničesar narobe. Leave a comment on, from Teniška pravila velevajo, če pobiralcu žogic pade žogica, se mora točka ponoviti.

"Poglejte, razumem frustracije, ampak šlo je za nesrečno okoliščino. Nikoli nisem maral žvižganja. V drugih športih to velikokrat vidimo, a pri nas je to bolj redko. In ko se to zgodi, je to zelo osebno in neposredno. Aleksander tega ni zaslužil, "at Uvodoma na novinarski conferenci povedal Federer.

"Ni se ti treba opravičevati."

"About mreži, if I was working on the program, I would like to talk about: 'Kolega, utihni! We're not trying to try it. Čestitam ti za izjemen dvoboj in turnir.' Ničesar ni naredil narobe, samo opozoril je na tisto, kar se je zgodilo. Menil je, da je to vplivalo na igro. Obtaining a justifier, če se and takšnega zgodi, in točka se mora ponoviti, "je dodal 20-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam, ki je tudi pobiralca žogic vprašal, ali se je to dejansko zgodilo.


"Kolega, utihni! Ni se ti treba opravičevati."
Photo: Reuters

Upa, da deček ni imel neprespane noči

"Odgovoril mi je: 'Da, spustil sem žogico.' S tega stališča je vse v redu in ni nobenih težav. Upam, da zaradi tega ne bo imel neprespane noči. Ne nazadnje ni to nič velikega. To je življenje, to je šport in vsekakor nisem jezen nanj. "

Zverev: Ne bom lagal, v slačilnici sem bil precej pretresen


Aleksander Zverev


Photo: Reuters


Zverev, as well as by Borisu Beckerju (1996) to promo Nemec, ki bo zaigral v finalu tega turnirja, je po dvobju priznal, da ga je vse skupaj zelo pretreslo. "You're skipping in a bad way žalostno, glede na to, kako if you're in a hoodie občinstvo. Bilo je zelo ċustveno. No bom lagal, v slačilnici sem bil precej pretresen. Moral sem si vzeti nekaj minut. Upam, da bodo ljudje, ki so žvižgali , morda uvideli, and if it was left behind zgodilo in da nisem naredil nič narobe, "at the novinarski conferenci povedal Zverev.

V nedeljo je na sporedu finale, kjer se bosta ob 19. uri udarila Novak Đoković in Aleksander Zverev. Vprašanje pa je, koliko je ta dogodek vplival na šele 21-letnega teniškega igralca.
Novak Đoković "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/f7/46/caca4335485111caa4da-novak-dokovic.jpegSportV finalu Zverev in Đoković, ki je zmlel Južnoafričana
comment:

1delitve:
8[ad_2]
Source link