Slovenj Gradec: Klugler s krepko prednostjo pred Časom. I hate you soon.[ad_1]

Andrej Čas: "Volilci imajo vedno prav.". Klugler: "Rezultat je odličen." Bo Breznik v drug krogu podprl Časa?

V mestu glasniku miru so z veliko napetostjo pričakovali rezultate županskih volitev in uresničila se je napoved, da bodo Slovenjgradčani morali še enkrat na volišča. Tilen Klugler (Candidat SD, Desusa, SMC in dveh list) je dobil 47,71 odstotka glasov, dosedanji župan Andrej Čas s podporo Slovenjegraške liste za mesto in podeželje pa je prepričal 33,68 odstotka volivcev. Visoka prednost prvega je vendarle za mnoge presenečenje. Tretji je neuradno Andrej Breznik s podporo svoje liste, SDS in NSi s 15,45 odstotka glasov, candid SNS Darko Hlupič pa je prejel 3,16 odstotka glasov.

Klugler je razplet čakal v Hotelu Slovenj Gradec. "Počakali bomo does not result in viewing, and bo, in pot and spy," at dejal, they predict that they are zavrtele številke. Seveda po tem, ko at občinska volilna komisija preštela glasove, ni skrival zadovoljstva: "Zmanjkala sta dobra dva odstotka in nadejamo se dobrega resultado v drugemé krogu. Rezultat en odličen, proti aktualnemu župan doseči tak rezultat ni lahko. Zelo sem vesel, zahvaljujem se volivcem, ki so mi namenili glas in rad bi jih povabil, da mi ga namenijo še enkrat. Vabim pa tudi tiste, ki so glas namenili drugim, naj mi pomagajo do skupne zmage. "

Dejal je še, da bo takoj sedel z ekipo in naredil načrt za prihodnja dva tedna. "Vidimo, da smo zastavili dober program, in verjamem, da me bodo volivci prepoznali kot dobrega candidita".

Aktualni župan Čas se je zvečer s podporniki srečal v lokalu v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. I hate you soon? "Volivci vedno prav odločijo. Campanja en bila malo vsebinska, veliko je bilo govora o namišljenih aferah, ki mi jih ni uspelo argumentirano ovreči. Očitno nisem bil dovolj prepričljiv, da bi vse te zgodbe, ki so se pojavile v zadnji polovici leta in so večinoma namišljene, ovrgel. Računal sem, da bosta prevladala program in minulo delo, očitno sem precenil svoje videnje in presojo volivcev. "

Računa, da bo imel v kampanji pred drugim krogom veliko več možnosti pogovor zasukati v vsebino, s čimer bo poskušal prepričati volivce. "Da, pričakoval sem drugačen rezultat, ampak važno je, da ima Slovenj Gradec dobro pozicijo in izhodišče. Kdorkoli bo nasledil županovanje, ima vse pogoje, da popelje občino v razvoj, saj puščam dobro dediščino," je še dejal Čas.

V drugcore krogu tudi ni izključeno, da bi Časa podprl tretjeuvrščeni kandidat, Breznik, ki nad svojim rezultatom ni bil razočaran.

[ad_2]
Source link