Tre personer overfalt to Oslo – mann siktet for voldtekt uten samleie og voldtektsforsøk[ad_1]

I løpet av 45 minutter fikk politiet meldinger fra un un klavidi klakk og kuwang kuwang kuwang kuwang kuwang in oslo. En 226 m., Kel.jpg, kel.jpg m.

Tidligere torsdag var mannen seksum okwiku vøtvforsø. Ann Kristin Grosberghaugen for etterforskning av alvorlige seksuallovbrudd till NTB.
– Det alvorlig alvorlig, self sier till NTB.

Ifølge politiet det t for det ts fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall fall det det. det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det det ser det. De fornærmede er 22 år, 18 år og en tenåring under 18 år. De to kvinnene som go goig, er avhørt torsdag.

V avhøre mannen in løpet av torsdag. Han er tidligere kjent for politiet.

– Jeg er ikke med kjent stayed at tidligere straffedømt er, men har stayed vært mistenkt she lignende saker. Også da dreide det og, og grosberghaugen to Oslo politidistrikt til VG.

Ifølge Grosberghaugen te det relasjon mellom de pågrepne og de tre fornærmede.

– Svært alvorlig

Mannen where pågrepet ved 06.30-tiden torrel. Politiet forteller at pågripelsen var udramatisk.

Gode ​​beskrivelser av mannen førte til en rask pågripelse, opplyser Grosberghaugen. 22-åringen pågrepet på Veitvet.

De tre overfallene skjedde to løpet av 45 minutter. Den første meldingen fra Økern T-banestasjon kom klokken 23.25. Deretter fikk politiet melding en hendelse på statsråd Mathiesens vei 23.44 og to Veitvetveien 00.10.

Har video av overfallet

Politiet har in the world of avnørt de fornærmede. Ink av kvinnene har blitt frastjålet noe.

– Vi vet foreløpig ikke nøyaktig hva som ar skjedd på på på pev de let let letlet let let let let Her ser point to vedkommende blir lagt to bakken og slått. Gjermund Stokkli til VG.

– South er sterkt preget, men ikke påført nevneverdig fysisk skade. Om blir tatt hånd om.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

[ad_2]
Source link