V Komnu zmagal candidate, ki mu je grozil Bandelli[ad_1]

Občina Komen bo po štirih letih znova dobila novega župana. To be Erik Modic, how to start Starting for yourself, or by clicking on the list below. 62 odstotkov glasov. Novoizvoljeni župan je širši javnosti postal znan zaradi groženj predhodnika Marka Bandellija, ki je moral zato odstopiti s položaja kohezijskega ministra.

Kandidat Stranke Alenke Bratušek, katere član je tudi Bandelli, Dean Zalesjak je z 10,42 odstotka glasov zasedel četrto in s tem tudi zadnje mesto.
Marko BandelliUp to dateMinister Bandelli: Le moj candidat bo imel "ministrske informacije"
comment:

34delitve:
165And at Bandelli Pisal Modicu?

"Predragi Erik. Sporočili so mi, da boš kandidiral za župana. Ta tvoj dopis je dokaz moji hipotezi, de tvoja candidatura zgolj namenjena tvojim osebnim interesom in neprestani bitki, ki jo imate ti in Malgajevi. Če bo res tvoja candidato zgolj boj proti sosedom, vedi, da moje podpore ne bo. Pa sam veš pomen nepodpore dveh pomembnih resorjev kot kohezija, EU sredstva za regionalni razvoj in predvsem infrastrukture, "en Bandelli pisal Modicu, smo razkrili na Siol.net.

It is available at the discretion, in accordance with Modičev umik iz politične tekme pogojeval s finančnimi sredstvi, ki jih razdeljujeta Bandellijevo ministrstvo in ministrstvo za infrastrukturo, ki ga vodi Alenka Bratušek, predsednica stranke, katere član at Bandelli.
Marko bandelliUp to dateMinister Bandelli grozil kandidatu za župana v domačem Komnu
comment:

26delitve:
182Bandelli: Le moj candidand bo imel "ministrske informacije"

Bandelli pa je s svojega položaja ni grozil le enemu kandidatu za župana občine Komen, ampak dvema.

"Vse kar ste vsi 4 kandidati napisali, je že vse napisano v mojih programih. Delno realiziranih, ostalih pa v teku. Želim samo, da bi se nadaljevala strategija razvoja. Zato seveda podpiram Deana Zalesjaka, ki bo seveda dobil maksimalno politično podporo, znanje in ministrske informacije. "To pa je Bandelli v poznih večernih urah 15. oktobra zapisal na družbenem omrežju Facebook. Citat smo našli v razpravi s Sergiom Stancichem, županskim kandidatom v občini Komen.
Marko BandelliUp to dateMinister Bandelli "počistil" profile na družbenih omrežjih, Bratuškova ga ne da
comment:

55delitve:
66Bandelli odstopil

Premier Marjan Šarec je nato ministra pozval k odstopu, sicer bi sam predlagal njegovo razrešitev. Bandelli je minuli teden podal odstopno izjavo, s katero se bo DZ seznanil v ponedeljek.

Včeraj pa se je izkazalo, da so občani Komna največjo podporo zaupali prav Modicu, ki en quandidiral s podporo volivcev. Zanj je namreč glasovalo 61,89 odstotka volivcev. Precej manjšo podporo so dobili neodvisni candidate Goran Živec (17.02 odstotka), neodvisni candidate Sergio Stancich (10,68 odstotka) ter candidate SAB Dean Zalesjak (10.42 odstotka).
Lokalne volitve.Up to datePreverite, kdo je zmagovalec v vaši občini
comment:

43delitve:
42Boris PopovičUp to datePopovič bo moral v drugi krog, tekmec at Aleš Bržan #foto
comment:

9delitve:
24Lokalne volitve: Zoran JankovićUp to dateJanković pometel's competition, v mestnem svetu ima absolutno večino #foto #video
comment:

84delitve:
69Kangler. Arsenovič.Up to dateV Mariboru drugi krog: Arsenoviču kaže bolje kot Kanglerju #video
comment:

17delitve:
14[ad_2]
Source link