voznika vrglo iz avta, našli so ga nezavestnega[ad_1]

ZADLAZ, ČADRG – Danes ob 10.57 so policijo obvestili o prometni nesreči med naseljema Zadlaz in Čadrg, v kateri se je voznik osebnega vozila huje poškodoval.

Po ugotovitvah policistov PP Tolmin at 64-letni voznik osebnega avtomobila vozil proti zaselku Zadlaz. Med vožnjo po klancu navzdol je iz neugotovljenega vzroka zapeljal desno in z vozišča (cesta ni zavarovana z ograjo) po strmem pobočju. Vozilo je po približno 250 metrih (blizu ene od stanovanjskih hiš v Zadlazu) obstalo na boku na strmem gozdnem pobočju (naslonjeno na drevo), 64-letnega voznika pa so huje poškodovanega in nezavestnega našli približno 50 metrov stran od avtomobila.

Poleg policistov PP Tolmin in pripadnikov gorske policijske enote PU Nova Gorica so na kraju nesreče posredovali tudi tamkajšnji gasilci in člani GRS Tolmin, ki so hudo poškodovanega voznika z območja občine Tolmin spravili do ceste, kjer so ga prevzeli reševalci ZD Tolmin in mu nudili prvo pomoč ter ga nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, poroča PU Nova Gorica.

[ad_2]
Source link