Za will take tekem druge angleške lige plačala 668 milijonov evrov[ad_1]

Britanska televizijska Sky in media will justify you to take a premier league druge po kakovosti angleške nogometne lige, championship, podaljšala še za naslednjih pet season. Za nadaljnji will take a tekem championship on Otoku at Sky odštel kar lep znesek v višini 668 milijonov evrov, so v ponedeljek potrdili v angleški nogometni ligi EFL.

Championship at najbogatejša druga oziroma ne-elitna nogometna league na svetu ter je po skupnih prihodkih sedma najbogatejša liga v Evropi, zato ne preseneča zanimanje za prenos tekem angleškega championshipa. V sezoni 2016/17 if at tekme klubov, how much time will you be able to do it, it will not be available at any time or by 20.130 ljubiteljev nogometa. Boljšo obiskanost tekem druge lige imajo na stari celini, in v svetovnem merilu nasploh, le v Nemčiji na tekmah druge lige.
Lani so se naslova v championshipu veselili nogometaši Huddersfield Towna, za katerega igra tudi slovenski legionar Jon Gorenc Stanković.


Lani so se naslova v championshipu veselili nogometaši Huddersfield Towna, za katerega igra tudi slovenski legionar Jon Gorenc Stanković.
Photo: Reuters

Nova pogodba bo začela veljati s prihodnjim letom.

Petnajst klubov, as well as the championship of the world, at the same time in the best way, with zavrne ponudbo Skyja, and it does not matter if it is a premium in the world. Sky že predolgo povez z link.
VAR Sodniki sistem sojenje "class =" article__related - image "data-size =" 95x95 "src =" http://siol.net/media/img/c4/54/75034cb6cd80ff4cce1d-var-sodniki-sistem-sojenje.jpegSportVAR per novem tudi v elitni angleški link
[ad_2]
Source link